1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DOĞU KARADENİZ BELGESELİ TRT HABER'DE
DOĞU KARADENİZ BELGESELİ TRT HABER'DE

DOĞU KARADENİZ BELGESELİ TRT HABER'DE

Pazarlı yapımcı Oğuz Namlı’nın TRT’de yayınlanan ‘Nefes alan toprakla’ belgeselinin yeni bölümünde D. Karadeniz var.

A+A-

Her bölümde farklı bir coğrafyayı anlatan "Nefes Alan Topraklar" belgeselinin son bölümünde "Doğu Karadeniz" anlatılacak. Perşembe günü saat 21:05'de TRT HABER'de yayınlanması planlanırken ABD'de Erdoğan-Obama arasında yapılacak görüşme nedeniyle ertelenen belgeselde, Doğu Karadeniz'in şimdiye kadarki en iyi tanıtımı yapılacak.

belgesel7atmaca.jpg

Boğa güreşlerinden doğal karakovan balına, dik yamaçlardaki çay tarımından dağlardaki atmaca avcılığına kadar, bölgenin bütün güzellikleri eşsiz görüntülerle izleyiciye aktarılacak.

belgesel5.jpg

Doğu Karadeniz'in vahşi doğası ile insanoğlunun bu doğaya nasıl uyum sağladığını, yerel insanların anlatımıyla izleme imkânına sahip olunacak belgeselin yönetmenliğini Rize Pazarlı yapımcı Coşkun Oğuz Namlı, seslendirmesini ise Bedirhan Gökçe yapıyor. 

belgesel2.jpg

Çekimleri aylar süren, sinematik kalitedeki bu belgesel, perşembe günü 21:05 'de TRT HABER'de yayına verilecekti. Ancak ABD'den TRT Haber tarafında aynı saatte yapılacak canlı yayın nedeniyle belgeselin gösterimi ertelendi.

https://twitter.com/TRT_NAT

https://www.facebook.com/NefesAlanTopraklar

belgesel4.jpg

belgesel3.jpg

belgesel1.jpg

belgesel6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum