1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DP: İş verdik ama oy alamadık!
DP: İş verdik ama oy alamadık!

DP: İş verdik ama oy alamadık!

Demokrat Parti Rize Milletvekili adayları Pazar ilçesinde seçmenden oy istedi. İş isteyen bir vatandaşa DP adayının enteresan cevabı!

A+A-

(PAZAR53/ÖZEL) Demokrat Parti Milletvekili Adayları Köksal Toptan, Dr. Zelkif Akgül ve Birsen Uzunhasanoğlu, seçim çalışmalarını bugün Pazar ilçesinde sürdürdüler. Demokrat Parti Rize Milletvekili 1. sıra adayı Köksal Toptan, bir vatandaşın “Bize iş lazım iş! Vaat yapmayın, iş verin. Çocuğum boş geziyor. İşe sokun.” Şeklindeki sözleri üzerine, “Biz zamanında 10 bin kişiye iş verdik, fabrikalara soktuk. Ama 10 bin oy alamadık. Aslında yaptıklarımızı örnek gösterip partimize oy toplama hakkımız var. Demokrat Parti bu ülkede iş ve aş demektir. Tüten fabrika bacalarıdır.” Diye konuştu.

Terör konusunda en etkili çözümün kendi doktrinleri olduğunu da söyleyen Toptan, “Terör konusunda liderimiz Sayın Mehmet Ağar’a güveniyoruz. Ülkenin geleceği ve terörün önlenmesi için Mehmet Ağar’a oylarınızı verin” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti 2. sıra adayı Dr. Zelkif Akgül ise yaptığı konuşmada bazı Partilerin kendilerinin önünü medya ve para gücüyle kesmeye çalıştıklarını belirterek, “Biz DP olarak memleketin çimentosu, taşı ve toprağıyız. Tarih tekerrürden ibarettir. Köylü yine Türkiye’nin efendisi olacaktır. Rize göç veren değil, göç alan il olacaktır. Üretici çay parası ile bir yıl geçinebilecek duruma getirilecektir. DP bilime ve insana değer veren anlayış içerisindedir. Herkesle kavga ederek bir yere varılmaz. Üreten bir iktidar olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum