1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. En büyük Türk Bayrağı Rize'de
En büyük Türk Bayrağı Rize'de

En büyük Türk Bayrağı Rize'de

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından Ziraat Çay Bahçesi'nde 53 metre uzunluğundaki bir direğe 300 metre kare genişliğinde bir Türk Bayrağı dikildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Çaykur Türkiye'nin en büyük Türk Bayrağı'nı Rize'ye dikti.
Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından Çaykur Ziraat Çay Bahçesi'nde 53 metre uzunluğundaki bir direğe 300 metre kare genişliğinde bir Türk Bayrağı dikildi. Şehir Merkezi'nin yüksek bir tepesine dikilen bayrak şehrin her yanından görülebiliyor. Bir süre önce'de Rize Belediyesi tarafından yine şehrin yüksek bir tepesinde bulunan Rize Kalesi'nde 150 metre kare genişliğinde dev bir Türk Bayrağı dikilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, "Direğin uzunluğu trafik plakamızla uyumlu oldu. Bir araştırma yaptırdık. Bu güne kadar bu kadar uzunlukta bir direğe bu kadar geniş bir Türk Bayrağı asılmamış. Bayrağımız bu nedenle ülkemizdeki en büyük Türk Bayrağı olma özelliği taşıyor. Çaykur olarak bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayrağımız için önümüzdeki günlerde bir açılış töreni yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum