1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'ya AK Parti çıkarması
Fındıklı'ya AK Parti çıkarması

Fındıklı'ya AK Parti çıkarması

AK Parti Rize Milletvekili adayları Bakan Hayati Yazıcı, Hasan Karal ve milletvekili Nusret Bayraktar, seçim çalışmaları için gittikleri Fındıklı'da horon oynadılar.

A+A-

Rize Milletvekili adayı Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile seçim çalışmaları kapsamında, Fındıklı'ya giden Bakan Hayati Yazıcı, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, AK Parti ilçe teşkilatını gezdi.

Yazıcı, daha sonra Fındıklı Kredi ve Yurtlar Kurumu bahar şenliğine katılarak, öğrenci ve vatandaşlarla horon oynadı.

Bakan Yazıcı, buradaki vatandaşlara ve öğrencilere hitap etti. Cumhuriyet hükümeti olarak bütçeden en büyük payı sağlığa ve eğitime ayırdıklarını söyleyen Yazıcı, ''Yoksulluğun da yolsuzluğun da en temel sebepleri arasında eğitimsizlik geliyor. Bu nedenle eğitime en büyük payı ayırıyoruz.'' dedi.

36934

İnsan sağlığını korumanın da sosyal devlet olmanın gereği olduğunu belirten Yazıcı, ''Bütün insanlarımız insanca, eşit şekilde, kaliteli, nitelikli ve nicelikli sağlık hizmeti alma hakkına sahiptir. Bu perspektif doğrultusunda Türkiye'nin her tarafını sağlık üniteleri ile donatıyoruz.'' şeklinde konuştu.

36935

Bakan Yazıcı daha sonra Fındıklı Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda bir toplantıya katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. (Fındıklı Haber)

36936

36937

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum