1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Genç denizcilere moral ziyareti
Genç denizcilere moral ziyareti

Genç denizcilere moral ziyareti

TCG Göksü (F-497) Fırkateyni Komutanı Deniz Kurmay Albay Ayhan Bay, Rize Üniversitesi Tahir Kıran Denizcilik Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Limanı’na demirleyen TCG Göksü (F-497) Fırkateyni'nin Komutanı Deniz Kurmay Albay Ayhan Bay, Tarih Kıran Denizcilik Yüksek Okulu’nda Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu tarafından karşılandı.
Okul öğrencileri ise Denizci Albayı, merasim mangası oluşturarak hazır kıta karşıladılar.

28687

Denizci Albay Bay, daha sonra Rizeli iş adamı Tahir Kıran tarafından yaptırılan, geçtiğimiz yıl inşaatı tamamlanıp bu yıl hizmete giren okulu gezdi. Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, Bay’a okul hakkında bilgiler verdi.

28688

İlk kez bu yıl öğrenci alan okulda bay ve bayan olmak üzere 59 öğrenci bulunuyor. Öğrenciler Gemi Kaptanlığı ve Gemi Mühendisliği olmak üzere iki farklı teknik programda eğitim ve öğretim görüyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum