1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Güneysu'daki cinayet olayı aydınlatıldı
Güneysu'daki cinayet olayı aydınlatıldı

Güneysu'daki cinayet olayı aydınlatıldı

Rize’nin Güneysu ilçesinde işlenen cinayetin zanlıları polis tarafından yakalandı. İşte zanlıların cinayeti işleme sebepleri.

A+A-

19 Kasım tarihinde Rize’nin Güneysu ilçesinde Zeki Yanık (55) işkence edilerek öldürüldükten sonra ilçeye Bağlı Handüzü Yaylası yakınlarında bir uçuruma atılmıştı.

Polis ve jandarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde olay günü 7 kişi gözaltına alınmış, olayla ilgileri tespit edilen A.K (17), Z.K (22) ve M.Ç (17) tutuklanmışlardı.

Olayla ilgili olarak aranmakta olan; H.E (21), M.S.S(18) ve M.B(29) da 23 Aralık günü yakalanarak iki gün süren ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

H.E (21), M.S.S(18) tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderilirken M.B ise adli kontrol takibi ile serbest bırakıldı.

CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI

Olayın şüphelileri savcılık sorgusunda, çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdükleri Zelkif Yanık'ı Handüzü Yaylası' nda dövdüklerini ancak öldüğünü anlayınca korkarak cesedini uçurumdan aşağı attıklarını itiraf etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız