1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Günlük 50 bin sınırını aştık!
Günlük 50 bin sınırını aştık!

Günlük 50 bin sınırını aştık!

Pazar53 ilgi ve desteğinizle bölgenin tartışmasız lider haber kanalı olmaya devam ediyor. 8 Mayıs 2007 itibariyle günlük 55 bin ziyaretçiye yükseldik.

A+A-

Pazar53, haberin pazarı sloganıyla büyümeye devam ediyor. Günlük 55 bin sayfa ziyaretine ulaşan Pazar53.com tekil ziyaretçi sayısında da 5 bin sınırını aştı. Kendi alanında en başarılı istatistik paketi olarak kabul edilen Awstats’ın günlük verilerine göre Pazar53.com 8 Mayıs günü 349 bin 790 hit alarak 55 bin 882 sayfa ziyaretine ulaştı. Bölge haberlerinde referans konumundaki “Haberin Pazarı” Pazar53.com’un ulaştığı rakamlar, yerel internet haberciliği konusunda da umut verdi.

Bölgemizin menfaatleri doğrultusunda ciddi ve seviyeli yayıncılıkla her kesimin sesi olmayı amaçladığımızı belirterek Pazar53.com okuyucularının ilgisine teşekkür ediyoruz. Üzerimize yüklenen bu sorumluluğun bilinciyle hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı ve bayrağı daha yukarılara çıkarmak için yeni atılımlar içerisinde mücadele vereceğimizi bir kere daha vurgulamak isteriz.(pazar53)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
28 Yorum