1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin ilçesinde ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’ düzenledi
Hemşin ilçesinde ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’ düzenledi

Hemşin ilçesinde ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’ düzenledi

Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağlı Hemşin Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’ düzenlendi.

A+A-

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'nca yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağlı Hemşin Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’ düzenlendi.

hemsin4-001.jpg

Düzenlenen yürüyüşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kambur, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Ali Akpınar, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Osman Elvan, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanları, Halk Eğitim Merkezi öğrencileri, kamu kurum kuruluş çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

hemsin3-002.jpg

Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, düzenli fiziksel aktivitenin sağlıklı kilonun sürdürülmesi, dayanıklılık, güç ve esnekliğin artmasındaki rolünün yanı sıra günümüz hastalıkları olarak kabul edilen kronik hastalıklara yakalanma riskini azalttığının açıkça bilindiğini vurguladı.

hemsin2-004.jpg

Hemşin Kaymakamlık binası önünden başlayan yürüyüş Hemşin Organik Çay Fabrikası önünde sona erdi.

hemsin1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız