1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İkizdere'de selin izleri siliniyor
İkizdere'de selin izleri siliniyor

İkizdere'de selin izleri siliniyor

Mayıs ayında meydana gelen sel felaketinde ulaşıma kapanan Dereköy - İkizdere köy yolu, yapılan çalışmalar sonrası nihayet bugün ulaşıma açıldı.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - 11 Mayıs’ta meydana gelen sel felaketinde kapanan yolun 200 metrelik bir kısmı tamamen tahrip olmuş ve bölge basınında da konu sık sık gündeme taşınmıştı.
Köy halkının İkizdere Kaymakamlığı’na yaptığı müracaatları sonucu İlçe Kaymakamı Emre Çınar’ın gayret ve girişimleri ile yapılan çalışmalar sonucu yol bugün ulaşıma açıldı. Tamamen tahrip olan 200 metrelik yerde, dolgu malzemesi olarak kaya ve beton büzlerle menfez yapılarak yolun ulaşıma açılması en çok Dereköylü vatandaşları mutlu etti.

11 Mayıs’tan bu yana yolarının kapalı kalması dolayısıyla mağdur olduklarını belirten Köylülerden Reşat Yılmaz, Barış Çepni, Mehmet Çepni isimli vatandaşlar, “Sesimizi duyarak bizlere yardımcı olan ve yolumuzu açan bütün yetkililere, basın kuruluşlarına ve başta Kaymakamımız olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz’ dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız