1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İlçeleri ilgilendiren Katı Atık Aktarım Tesisi ile ilgili toplantı
İlçeleri ilgilendiren Katı Atık Aktarım Tesisi ile ilgili toplantı

İlçeleri ilgilendiren Katı Atık Aktarım Tesisi ile ilgili toplantı

Çamlıhemşin, Hemşin, Fındıklı, Ardeşen ve Pazar ilçelerini ilgilendiren Katı Atık Aktarım Tesisi ile ilgili toplantı düzenlendi.

A+A-

Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında, Çamlıhemşin, Hemşin, Fındıklı, Ardeşen ve Pazar ilçelerini ilgilendiren Katı Atık Aktarım Tesisi ile ilgili toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda; genel durum, sorunlar ve iyileştirilmelere yönelik yapılan çalışmalar hakkında görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Vali Çeber; “İlimiz doğası ile çok özel bir konuma sahip. Bu doğayı korumak bizim en önemli görevlerimizden bir tanesidir. Bizde bu doğrultuda çalışmalar yürüterek, Rize’nin bu güzel yüzünü korumayı hedefliyoruz“ şeklinde konuştu.

cop.jpg

Düzenlenen toplantıda Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar belediye başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Çamlıhemşin Belediye Başkan Vekili Bilal Yağcı, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı, İl Özel İdaresi Müdür V., Kaçkar Birlik Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı, Çoruh Elektrikten ve Botaş’tan da personeller de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum