1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. İzmir'de bomba patladı
İzmir'de bomba patladı

İzmir'de bomba patladı

Cumhuriyet Mitingleri'nin son halkasının yapılacağı İzmir'de patlama meydana geldi. altı kişi yaralandı, 2'sinin durumu ağır...

A+A-

İzmir'de bu sabah 9.30 sularında bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu en az altı kişi yaralandı. Haber7com'un ilk edindiği bilgilere göre yaralılardan iki tanesinin durumu olduça ağır.
Yaralılar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Polis patlamanın nedeninin araştırıldığını söyledi.
7-8 yaralının olduğu belirtiliyor. Olay yeri polis kordonu altına alındı. Cumartesi kurulan pazar yerinde pazarın kurulma aşamasında iken patlama meydana geldi. Vatandaşlar patlamanın bomba olduğunu ileri sürüyorlar. Olay yerinden bir vatandaşın verdiği bilgiye göre patlamada bir vatandaşın bacağı koptu. Bombanın bisiklete konulduğu tahmin ediliyor. Pazar yerinde giyim eşyasının satıldığı bölümde patlama meydana geldiği belirtiliyor.
Yaralıların daha çok pazar esnafı olabiliceği belirtiliyor. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede. Bornova Belediye Başkanı olay yerine geldi.
Pazar yerinde işportacılık yapan Hasan Batan, sabah saatlerinde pazar yerini kurdukları sırada patlama meydana geldiğini anlatarak " Aniden arkadan bir ses geldi. Arkakımzda tel örgülü bir yerden patlama geldi.
Orda bir bisiklet vardı. Bir anda neye uğradığımız şaşırdık. 9.30. civarı idi. Yerde yatan arkadaşlarımızı hastanelere kaldırdırk. Bir arakadşın ayağı çok feci şekilde yaralandı. bir arkadaşın kafası yarıldı. "
Yaralılardan biririn ismi Şakir Kaplan. Olayda 6 kişinin yaralandığı 2 kişinin de durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum