1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaymakam Aslan, niza içindeki köylülere nasihat etti!
Kaymakam Aslan, niza içindeki köylülere nasihat etti!

Kaymakam Aslan, niza içindeki köylülere nasihat etti!

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Ortaırmak köyünde, vatandaşlar arasında ortaya çıkan niza nedeniyle bir dizi ziyarette bulundu.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Ortaırmak köyünde incelemelerde bulundu.

İncelemelerde Kaymakam Aslan’a, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu,  il özel idaresi Pazar Şantiye Şefi Halim Erkan ve köy muhtarı Mehmet Mert eşlik etti.

ortairmak1.jpg

Vatandaşların taleplerini yerinde inceleyen Kaymakam Aslan, köylerde vatandaşların ilettiği diğer talepleri de değerlendirerek, aktarılan konuların bir çoğunun köylerde yüzyıllardır süregelen komşuluk hukukunun, iyi niyetle işletilmesi halinde kendiliğinden çözülebileceğini ifade etti.

ortairmak1a.jpg

Vatandaşların haklı taleplerinde idare olarak her zaman hizmet için koşturacaklarını ifade eden Kaymakam Aslan, “Köylerde sorunlarımız asgari seviyelere indirildi. Bugün köyünüzde vatandaşlarımızın aralarında ortaya çıkan niza nedeniyle buradayız. Köyde, mahallede birbirimize muhtaç olarak yaşıyoruz. Atasözünde de söylendiği gibi komşu komşunun külüne muhtaçtır. Aranıza sorunları koyduğunuz yakın komşunuzun evde başına bir hal geldiğinde ilk yardıma koşacak kişi olduğunu unutmadan hareket edip sorunları kendimiz anlayışla, yardımlaşmayla aşalım” şeklinde vatandaşlara uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum