1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Meclis toplantısında bayanlara kredi dağıtıldı
Meclis toplantısında bayanlara kredi dağıtıldı

Meclis toplantısında bayanlara kredi dağıtıldı

Rize İl Genel Meclisi Mart ayı olağan toplantılarının son birleşiminde, Mikrofinans Rize Şubesine üye bayanlara kredi dağıtımı yapıldı.

A+A-

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Kurtuluş, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Murat Avcı, Mikrofinans Rize Şubesi Müdürü Emel Kuk ve Mikrofinans Rize Şubesine üye bayanlar katıldı.

krei6.jpg

Toplantıda, İl Özel İdaresi bütçesinden ödenek verilerek desteklenen Mikrofinans Rize Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde üyelere kredi dağıtımı yapıldı.

kredi5.jpg

Mikrofinans Rize Şubesi Müdürü Emel Kuk, toplantıda yaptığı konuşmada yaklaşık 8 yıldır Rize’de bayanlara yönelik hizmet verdiklerini belirterek “Dünya Kadınlar Günü öncesinde üyelerimize vereceğimiz kredileri, İl Genel Meclisi Üyelerimizle birlikte taktim etmek istedik. Bu konuda bizleri kabul eden ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Meclis Başkanımıza ve İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

kredi4.jpg

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, İl Genel Meclisi olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmalarından ötürü memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Kazancı, “Özellikle son dönemde ülke gündeminden düşmeyen kadına yönelik şiddet olayları hepimizi üzmektedir. Kadınların, şiddet olaylarına maruz kalmalarıyla değil böylesine güzel organizasyonlarla, azimleriyle ve başarı hikayeleriyle ülke gündeminde yer almalarını diliyoruz. Bu yönde ilimizdeki bayanlara hizmet veren Mikrofinans Rize Şubesi yetkililerine teşekkür ediyor, kredi alan üyelere de çalışmalarında başarılar diliyorum. İl Genel Meclisi olarak maddi ve manevi her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

kredi3.jpg

Kredilerini alan Mikrofinans Rize Şubesi üyesi bayanlar, toplantının son bölümünde yaptıkları çalışmalar hakkında meclis genel kuruluna bilgi vererek desteklerinden ötürü İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelere teşekkür ettiler.

kredi2.jpg

kredi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız