1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz, kararını açıkladı
Mesut Yılmaz, kararını açıkladı

Mesut Yılmaz, kararını açıkladı

Mesut Yılmaz, 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlerde Rize'den aday olacağını ifade ederek tercihini açıkladı.

A+A-

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlerde Rize'den aday olacağını ifade ederek, "Eğer DYP, Demokrat Parti (DP) ismini alırsa, Anavatan Partisi de kendisini fesh ederse ve bana da adaylık teklif ederlerse, ben onlarla beraber olmamazlık edemem. Çünkü DP'nin canlanması ve kurulması için çok çalıştım. Eğer o ruhu canlandırırlarsa onlara destek olurum. Netice olarak zaten ben bağımsız aday olacağım" dedi.
 Rize Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişiye seslenen Yılmaz, dün akşam DYP Lideri Mehmet Ağar'in kendisini telefonla aradığını ifade ederek, "Bana Erkan Mumcu ile görüştüğünü, Demokrat Parti (DP) listesinden bağımsız aday olmamı arzu ettiğini söyledi. Ben netice itibariyle 22 Temmuz'da bağımsız aday olacağım. DP'nin kurulması ve ANAP ve DYP'nin birleşemsi için çok yardımlarım oldu, katkım oldu. Önümüzdeki günrlerde iki partinin kongresi var. Eğer DYP, Eğer DYP, Demokrat Parti (DP) ismini alırsa, Anavatan Partisi de kendisini fesh ederse ve bana da adaylık teklif ederlerse ben onlarla beraber olmamazlık edemem. Çünkü DP'nin canlanması ve kurulması için çok çalıştım. Eğer o ruhu canlandırırlarsa onlara destek olurum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum