1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz'ın Rize gezisine rotar
Mesut Yılmaz'ın Rize gezisine rotar

Mesut Yılmaz'ın Rize gezisine rotar

Anavatan Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı eski Genel Başkanları Mesut Yılmaz'ın 18 Nisan'da Rize'ye yapacağı gezinin Mayıs ayına ertelendiğini söyledi.

A+A-

Naci GÜVEN - Eski Anavatan Partisi Genel Başkanı A. Mesut Yılmaz’ın 18 Nisan’da Rize’ye yapmayı planladığı gezinin bu tarihte Almanya’ya yapacağı seyahatten dolayı Mayıs ayına ertelendiği bildirildi.
Rize İl başkanı Mustafa Mataracı Pazar’a gelerek İlçe teşkilatı ile birlikte fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, “Pazar İlçe teşkilatı ile her konuda birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Doğru bildiğimiz yol üzerinde beraberce hareket ediyoruz” dedi.

 Eski Genel Başkanları Mesut Yılmaz’ın en kısa zamanda Rize ve Pazar’a geleceğini belirten Mataracı, “Yılmaz bu gezisinde seçim ve adaylığı ile ilgili açıklamalarda da bulunacak. Sağda birleşme konusunda çalışmaların sürdüğü söyleniyor. Fakat henüz netleşmiş bir şey yok. Cumhurbaşkanı seçiminden sonra netleşir. Yılmaz neredeyse biz de orada yer alacağız. Tarafımızı ve rengimizi belli etmekten hiç çekinmedik. Ama şu an Genel başkanımız Erkan Mumcu’dur. Yine de teşkilatımızın sahibiyiz. Fakat bilenle bilmeyen bir değildir. İş bilenindir. Onun için Yılmaz gibi bir lider gereklidir. Tabii ki mühim olan halkın görüşleridir. Halkın tasvip etmediği hiçbir görüş sağlıklı olmaz” şeklinde konuştu.
Mesut Yılmaz’ın Rize gezisinde 20 Nisan’da Pazar’a da gelerek incelemelerde ve fikir alışverişinde bulunması beklenirken, Almanya gezisi nedeniyle ertelendiğini belirten Anavatan Partisi Pazar İlçe Başkanı Birol Kılıç da “Sayın eski genel başkanımızın yurt dışı gezisi nedeniyle Pazar’a gelmesi Mayıs ayına ertelenmiştir. Biz Pazar teşkilatı olarak her zaman Mesut beyin yanındayız ve destekçisiyiz. Pazar’da Anavatan Partisi varsa Mesut Yılmaz’ın sayesinde vardır. Yılmaz’ın olmadığı yerde bizde yokuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum