1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Metin Külünk Pazar'da konferans verecek
Metin Külünk Pazar'da konferans verecek

Metin Külünk Pazar'da konferans verecek

İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Pazar ilçesinde, Türkiye Gençlik Vakfı Pazar İlçe Temsilciliğinin düzenlediği “Daha Güçlü Türkiye” konulu bir konferans verecek.

A+A-

Türkiye Gençlik Vakfı Pazar İlçe Temsilciliğinden yapılan açıklamada; “Ülkemizin yaşadığı bu kritik süreçte, en çok ihtiyaç duyduğumuz şey milli ve manevi değerlerimizin diri tutulmasıdır. Gençliğin milli ve manevi değerlerine sahip çıkması, milletimizin bağımsızlığımıza göz dikenlere karşı dik durması gerekmektedir. Bu itibarla ülkemizin birçok yerinde konferanslar vererek “Milli Birlik” vurgusu yapan İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk, Daha Güçlü Türkiye konulu konferanslarını vermek üzere Pazarımıza teşrif edeceklerdir. 20 Nisan Cuma günü Saat 19.30’da Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan konferansımıza tüm halkımız davetlidir.” denildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum
İlgili Haberler