1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP, Pazar'da muhtarları dinliyor
MHP, Pazar'da muhtarları dinliyor

MHP, Pazar'da muhtarları dinliyor

MHP Pazar İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma kapsamında köy ve mahalle muhtarlarıyla birebir görüşmeler yapılarak sorunlar tespit ediliyor.

A+A-

Uygulama hakkında bir basın açıklamasında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu çözümden önce sorunların tespitini yaptıklarını belirterek, “İlçemizdeki sorunların tespiti ve çözümüne katkı yapmak amacıyla öncelikle köy ve mahalle muhtarlarımızla bire bir görüşmeler yapmaya başladık. 10 mahalle ve 50 köy muhtarımız ile her birinden özel randevu alarak görüşmelere başladık. Şimdiye kadar da 41 muhtarımızla görüşmelerimizi tamamladık. Köy ve mahalle muhtarlarımızla mekânlarının genel durumları, aldıkları hizmet ve yapılan çalışmalar konusunda mütalaalarda bulunduk. Eksikler ve ihtiyaçlarla ilgili durum tespiti ile araştırma raporları hazırlanarak ön görüşmelerin yapılması planlandı. Bir haftalık programımız dahilinde şunu gördük ki birçok köy ve mahallemiz hizmetlerden yeteri kadar istifade edememektedir. Henüz altyapı çalışmaları dahi tamamlanamamıştır. İşsiz gençlerin sayısının bir hayli arttığı tespit edilmiştir. Biz bu çalışmada; halka hizmetin başladığı ilk adım olduğu kanaatiyle sorunların tespitine muhtarlıklardan başladık. MHP olarak Pazar’a hizmet konusunda devletin tüm imkânlarından azami derecede faydalanmak gerektiğinden hareketle halkımızın hizmetine talip olduğumuzu paylaşmak istedik. Bu nedenle davetimize katılan ve çalışmalara katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum