1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Pazar'da toplandı
MHP Pazar'da toplandı

MHP Pazar'da toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Teşkilatı, seçim komisyonları ile köy ve mahalle temsilcilerinin de katıldığı bir istişare toplantısı yaptı.

A+A-

Naci GÜVEN - Toplantıya Rize İl Başkanı Salih Zeki Mayi, İl Başkan Yardımcısı Nahit Ağırbaş, Merkez İlçe Başkanı Harun Öksüz, Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Seçim Komisyonu Başkanı Asım Apaydın ve Seçim Komisyonu Üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri katıldılar.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Salih Zeki Mayi heyecanlı ve kalabalık bir parti toplantısı ile karşılaşmaktan memnun olduğunu belirterek, “Bu ilgi ve destek hepimizi memnun etti. İnanıyorum ki buradan aldığımız güçle seçimlerden başarı ile çıkacağız. Bu görüntü, Rize’de iktidarın alternatifinin tek başına MHP olduğunun göstergesidir. Seçim süreci içerisinde İl Seçim Komisyonumuzca beş ayrı program planlanmaktadır. Aday tanıtım, partimize katılım, kadın kollarının kültür merkezi’nde düzenleyeceği salonda şölen, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Rize’mizde yapacağı açık hava toplantısı ve yine ilimizde yapılacak açık havada şölen programları olacaktır. Arkadaşlarımızın buradan aldığı moralle herkesi kucaklayarak MHP’nin tek başına iktidara gelmesi için çalışacaklardır. 60. Hükümet Milliyetçi Hareket olacak inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum