1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mobil Gençlik Tırı Pazar’da gençlerle buluştu
Mobil Gençlik Tırı Pazar’da gençlerle buluştu

Mobil Gençlik Tırı Pazar’da gençlerle buluştu

Gençlik ve spor Bakanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi Tırı Pazar’da gençlerle buluştu.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Gençlik ve spor Bakanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi Tırı Pazar’da gençlerle buluştu.

genc4.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle yürütülen proje kapsamında Türkiye'nin 33 ili ve 55 ilçesini dolaşacak olan tırda, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlere kurulan stantlarda bir gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler yapma, müzik aletleri kullanma imkânı sunuluyor.

genc5.jpg

Genç nesillere dezavantajlı gruplara etkinlikler götürerek onların spor ile olan bağlarını güçlendirmeyi sosyal ve fiziksel açıdan onları güçlü bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan proje kapsamında, Pazar’da bulunan Mobil Gençlik Merkezi tırı ile gençler ve kendini genç hissedenler gün boyu voleybol, futbol, basketbol, masa tenisi, Playstation, langırt, trambolin gibi çeşitli oyunlar oynama imkânını bulup bir yandan da çeşitli müzik aletlerini çalma fırsatını yakaladılar. Daha sonra da çeşitli yarışmalarla keyifli vakit geçirerek küçük hediyeler kazandılar.

genc1.20140814111748.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, M. Akif Pirim kapalı Spor Salonu önünde kurulan tırı ziyaret ederek, “Böyle güzel bir organizasyonu Kırıkkale Üniveresitesi görevlilerine ve organizasyonu düzenleyen ekibe Pazar İlçemize hoş geldiniz diyorum.Başarılar diliyorum" dedi.

genc3.jpg

Etkinliğin koordinatörleri, Kırıkkale Üniversitesi görevlilerinden Uzman öğretim görevlisi Erdem Yöntem ve Koordinatör Can Gönültaş, Gençlik Merkezlerinin gençlerinin ortak buluşma noktası olduğunu, devlet eliyle zamanın eğlenceli ve dolu dolu geçirilmesinin amaçlandığını belirttiler.

genc2.20140814111907.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum