1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Passolig kartı olmayan stada giremeyecek
Passolig kartı olmayan stada giremeyecek

Passolig kartı olmayan stada giremeyecek

Passolig ve Kombinesi olmayan Rizespor taraftarları maçlara giremeyecek. Passolig kartı dağıtımına yarın Stadyum'da başlanacak.

A+A-

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, öneli konulara değinerek hatırlatmalarda bulundu.

İşte Ferah'ın açıklamaları:  

3 DEPLASMAN 3 GALİBİYET

Kaptan Florin Lucian Cernat, Engin Baytar, Ali Liban Abdi, Ahmet Görkem Görk, Sercan Kaya ve Eren Albayrak gibi 6 önemli oyuncumuzun yokluğunda çıktığımız maçta, kümede kalma savaşı veren rakibimiz Kayserispor deplasmanından zaferle dönen Futbolcularımızı, Teknik Ekibimizi ve özellikle uzak yollardan gelip stadyumda takımlarını destekleyen cefakar taraftarımızı bir kez daha kutluyoruz.

 

TEK HEDEF 3 PUAN

Bu önemli galibiyetin ardından Teknik Direktörümüz Sn. Uğur Tütüneker; yurt dışına çıkılmaması kaydıyla maç sonrası istirahat süresini 2 güne çıkardı. Çaykur Rizesporumuz 2 günlük aranın ardından 20 Nisan 2014 Pazar günü 13:30’da oynayacağı ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - TORKU KONYASPOR maçı hazırlıklarına başlamak için Salı günü 17:00’da Mehmet Cengiz tesislerinde toplanacak.

 

TARAFTAR ÇOK ÖNEMLİ

Pazar günü 13:30’da; toplam 34 puanla, 1 sıra ve 1 puan önümüzde bulunan Konyaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin bitimine 5 hafta kala tüm dikkatimizi sıradaki TORKU KONYASPOR maçına vermek istiyoruz. Bu maçta büyük Rizespor Taraftarını Rize Yeni Şehir Stadyumuna bekliyor bir koltuğun bile boş kalmasını istemiyoruz. Geçtiğimiz iç saha maçlarında üzülerek karşı karşıya kaldığımız durumları görmek istemiyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımızın moralleri çok yüksek, inşallah önümüzdeki maçı kazanıp taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz.

ZORUNLU PASSOLİG KARTI UYGULAMASI BAŞLADI

Erkek, kadın ve çocuk ayrımı olmadan kanunlar gereği artık sadece PASSOLİG kartı veya KOMBİNE kartı olan seyirciler stadyuma girebilecek. Taraftarlarımızın stadyumlara girişte kullanılacağı PASSOLİG kartlarının dağıtımı Salı – Cumartesi günleri mesai saatleri içerisinde Rize Yeni Şehir Stadyumunda yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız