1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Anadolu İHL'de duygusal anma töreni
Pazar Anadolu İHL'de duygusal anma töreni

Pazar Anadolu İHL'de duygusal anma töreni

Pazar Anadolu İHL öğrencilerinin profesyonel oyuncuları aratmayan yetenekteki, şehitleri anma gösterisi, gözyaşları içerisinde izlendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okulun konferans salonunda düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Programı ilgiyle izlendi.

Pazar İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman, Jandarma Komutanı Üsteğmen Erol Büyüktopçu, Emniyet Müdürü Hasan Muhteşem Tonbalak, Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşiyan’ın da izlediği anma programında özellikle Çanakkale Savaşı’nı anlatan ve okul öğrencileri tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi.



Profesyonel oyuncuları aratmayacak maharetle sergiledikleri oyunda izleyicilerden bol bol alkış alan Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, salonda zaman zaman duygusal anların yaşanmasına da neden oldular.

Oyunun sonunda protokol üyeleri, oyuncuları tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ihl9.jpg

ihl10.jpg

ihl6.jpg

ihl8.jpg

ihl7.jpg

ihl1.jpg

ihl5.jpg

ihl2.jpg

ihl3.jpg

ihl4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum