1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Derneğinden, Seyis'e hastanede ziyaret
Pazar Derneğinden, Seyis'e hastanede ziyaret

Pazar Derneğinden, Seyis'e hastanede ziyaret

Çarşamba günü geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Pazar ZDB Fakültesi Dekanı Fatih Seyis'e Üniversite Derneği'nden ziyaret.

A+A-

Pazar’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak RTEÜ Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis’in tedavisi devam ediyor.

seyis1.jpg

Prof. Seyis’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Hür ve yönetim kurulu üyeleri geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden Prof. Seyis, “Arayıp ulaşamayanlar haklarını helal etsin. Bugün ilk güne göre çok iyiyim. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

İLGİLİ HABER: DEKAN SEYİS TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum