1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Halk Eğitim'de final sergisi
Pazar Halk Eğitim'de final sergisi

Pazar Halk Eğitim'de final sergisi

Pazar Halk Eğitim Merkezi Binası’nda gerçekleşen el nakışı, iğne oyası, sepet örme, boya resim kurslarının yılsonu sergisi törenle açıldı.

A+A-

Pazar Halk Eğitim Merkezi dönem sonu sergisinin açılışı Kaymakam Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

serg1-018.jpg

Sergi açılışında İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Çakıroğlu, kurum olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. 

serg6-012.jpg

Çakıroğlu, toplam 169 kurs açtıklarını ifade ederek, ”Kursiyerlerden bin 660 kadın, 723 erkek olmak üzere toplamda 2 bin 383 kursiyer belge almıştır. Ayrıca destekleme ve yetiştirme kurslarımızda lise mezunu 35 öğrencimiz eğitim almaktadır. Bölgemizde Taşlıdere Çay Fabrikası ve Dosan Çay Fabrikası’nda 56 öğrencemiz Fortlift kursuna katılmışlardır. Kursumuzun açılışına katılanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

serg4-016.jpg

Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği göz nuru eserlerin bulunduğu stantları gezerek bilgi alan Kaymakam Öztürk, tüm usta öğretici ve kursiyerlere teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

serg2-017.jpg

serg3-018.jpg

serg5-013.jpg

serg7-009.jpg

serg8-006.jpg

serg9-004.jpg

serg10-004.jpg

serg11-004.jpg

serg12-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız