1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Aslan'dan okul ziyaretleri
Pazar Kaymakamı Aslan'dan okul ziyaretleri

Pazar Kaymakamı Aslan'dan okul ziyaretleri

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi kapsamında ilçedeki okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kaymakamımız Sn. Selçuk Aslan ilçemiz Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu ve 10 Mart Mesleki Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Kaymakamımız Selçuk Aslan sınıflar da öğrencilerle sohbet etti. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10/B sınıfı ziyaretinde öğrencilerinin tamamına yakını ilçemizde misafir olan öğrencilerin memleketleri ve yetiştirdiği şahsiyetler üzerine sohbet eden Kaymakamımız 2. Dönem başında sınıf arkadaşlarına sunum yapmak üzere bazı öğrencilere görevler verdi. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Kaymakamımız A.Tahtakılıç OO'da öğretmenlerimizin daha detaylı aktarılan talep ve önerilerini dinleyerek akademik başarı ölçümlerinde dikkate alınan sınavlara dönük karşılıklı analizlerde bulundu. Okul müdürleri Reşat Önder ve Zekeriya Vardal’dan okullarının genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmen ve öğrencilerin başarılarının devamını dileyen Kaymakamımız ‘Tüm okullarımızda akademik başarılar kadar sosyal, kültürel ve sportif başarıları da önemsiyoruz. Küçük özverilerle öğrencilerimizde olumlu yönde büyük değişiklere vesile olabiliriz. Omuzlarımızda büyük bir emanetin varlığının idrakinde olabilirsek vicdanımız zaten daha hızlı koşmak konusunda bizi zorlayacaktır’ diyerek, makul ölçüler içinde her türlü projeye destek olmaya hazır olduklarını ifade etti."

kaymakam3.20150122215255.jpg

kaymakam2.20150122215303.jpg

kaymakam1.20150122215311.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum