1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Öztürk, köylerde vatandaşları dinliyor
Pazar Kaymakamı Öztürk, köylerde vatandaşları dinliyor

Pazar Kaymakamı Öztürk, köylerde vatandaşları dinliyor

Hane ziyaretleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, ilgililerle birlikte çıktığı Yemişli Köyünde; yaşlı, yardıma muhtaç ailelere misafir oldu.

A+A-

Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Maksut Bursa, Vakıf Görevlisi Nadide Özçelik, Yemişli Köyü Muhtarı Mustafa Balmuk, sağlık görevlileri ve Doğu Karadeniz Girişimci Kadınlar Derneği üyeleri ile birlikte Pazar Yemişli Köyünde hane ziyaretleri kapsamında yaşlı, yardıma muhtaç ailelere misafir oldu.

kaym1-008.jpg

Ziyarette ailelerle sohbet edip yakından ilgilenen Kaymakam Öztürk, ihtiyaç sahibi vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyerek beraberindeki heyetle birlikte ihtiyaçları yerinde tespit etti.

kaym2-007.jpg

Ziyarette vatandaşlara sağlık kontrolü ve gıda yardımı yapıldı. Doğu Karadeniz Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri kendi elleriyle hazırladıkları sıcak yemekleri yaşlı ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

kaym4-005.jpg

Kaymakam Coşkun Öztürk sorunların çözümü konusunda hane ziyaretlerine devam edileceğini söyledi.

kaym3-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum