1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR KAYMAKAMI'NDAN OKUL ZİYARETLERİ
PAZAR KAYMAKAMI'NDAN OKUL ZİYARETLERİ

PAZAR KAYMAKAMI'NDAN OKUL ZİYARETLERİ

Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kaymakam Selçuk Aslan'ın ilçedeki bazı okullarda ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

A+A-

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kaymakamımız Selçuk Aslan ilçemiz Fuat Ergenç ilköğretim okulu ve Hamidiye ilköğretim okulunu ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Kaymakamımız Selçuk ASLAN sınıflar da öğrencilerle sohbet etti. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasın da öğretmenlerle sohbet eden Kaymakamımız okul müdürleri Halim Pehlivan ve Cengiz Karahan’dan okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmen ve öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Kaymakamımız ziyaretlerde eğitim-öğretim çalışmalarında verimlilik ve başarı düzeylerinin artırılması hedeflerinin yanında öğrencilerimizin kişilik gelişimini, kendilerini tanımalarını ve geleceği inşa etme konusunda rol-model çalışmaları dahil rehberlik hizmetlerinin de önemsenmesi gerektiğini vurgularken okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve sosyal projelerin desteklenmesi konusunda Kaymakamlık olarak her zaman hazır olduklarını vurguladı."

kytmkm4.jpg

kymkm3.jpg

kymkm2.jpg

kymkm1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum