1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar köyler arası futbol şenliği 12
Pazar köyler arası futbol şenliği 12

Pazar köyler arası futbol şenliği 12

Pazar 3. Spor şenlikleri kapsamında düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının 12. gününde 4 karşılaşma vardı...

A+A-

NACİ GÜVEN
Kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilen Pazar 3. Spor Şenliği kapsamında Pazarspor Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezi'nde devam eden köyler arası futbol turnuvasının 12. gününde 6 karşılaşmadan 4'ü oynandı.



09:00OCAKKUZAYCA-GÜNEY9-3
10:00DERNEKELMALIK3-0
11:00ÖRNEKBOĞAZLI5-5
13:00KESİKKÖPRÜAKTAŞ9-4
14:00TEKTAŞALÇILI-TÜTÜNCÜLER0-3
15:00AKTEPE-DARILIYAVUZ3-4


Günün ilk karşılaşması Ocak köyü ile Kuzayca-Güney köyü karması arasında oynandı. Maçı gurubunda çeyrek finale katılmayı garantileyen Ocak köyü 9–3 kazandı.

Ocak köyünün gollerini Mustafa (2), Bahadır (2), Muhammet (3), Ertuğrul ve Resul (kk) attı. Kuzayca-Güney köyü karmasının gollerini Mustafa, Cihan ve Zafer attı.

Dernek köyü ile Elmalık köyü arasında oynanması gereken günün ikinci maçında Elmalık köyü sahaya çıkmayınca 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Örnek köyü ile Boğazlı köyü karşı karşıya geldiği günün diğer müsabakasında her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamayınca karşılaşma 5–5 eşitlikle tamamlandı.

Örnek köyünün gollerini Rıdvan (2), Mazhar, Ömer ve Özen atarken, Boğazlı köyünün gollerini Abdullah (3), Murat ve Zulkif kaydetti.

Bu maçın ardından Kesikköprü köyü ile Aktaş karşı karşıya geldi. Maçı Kesikköprü köyü 9–4 kazandı.

Kesikköprü köyünün gollerini Selim, Yaşar (4), Bülent (2) ve Sultan (2) attı. Aktaş köyünün gollerini ise Abdurrahman (2), Özkan ve Mustafa kaydetti.

Günün son karşılaşmasında Aktepe-Darılı köyü karması ile Yavuz köyü karşı karşıya geldi.

Aktepe-Darılı köyü karması çeyrek finale çıkmak için mutlak galip gelmesi gereken maçta, iddiası olmayan ve bir kişi eksik oynayan rakibine 4–3 mağlup olarak final şansını kaybetti.

Aktepe-Darılı köyü karmasının gollerini Volkan (2) ve Murat atarken, Yavuz köyünün gollerini Enes, Bahadır (2) ve İsmail kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum