1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Köyler arası futbol şenliği 5
Pazar Köyler arası futbol şenliği 5

Pazar Köyler arası futbol şenliği 5

Pazar 1. Spor Şenliği kapsamında devam eden Köylerarası Futbol Turnuvasında 5 gün geride kaldı. Maçlar büyük bir heyecanla devam ediyor.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar 1. Spor şenliği devam ediyor. Köyler arası futbol müsabakalarında 5. gün karşılaşmalarında turnuvada iddiası kalmayan takımlardan Akmescit ile Kuzeyce köyleri bugünkü maçlarında sahaya çıkmayarak hükmen mağlup oldular.



İlçe Kaymakamlığınca organize edilen Pazar 1. Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında tertiplenen köyler arası futbol turnuvasının 5’inci gününde 2 karşılaşma oynandı. Karşılaşmaları Kaymakam Yalçın Sezgin ve Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk da izlediler.
 
Günün ilk karşılaşmasında Aktepe köyü Sivritepe köyünü farklı bir skorla 9-1 mağlup etti.

 Aktepe köyünün gollerini Murat (3), Halil (2), Barış (2), Emrah ve Türesin kaydetti.

Sivritepe köyünün tek golünü ise kadir attı. İkinci karşılaşma Derebaşı ile Akmescit köyleri arasında oynanması gerekirken, Akmescit köyü sahaya çıkmayınca Derebaşı köyü 3-0 hükmen galip sayıldı. Üçüncü karşılaşma ise Kuzeyce ve Şentepe köyü arasında oynanacaktı. Bu kez de Kuzeyce köyü maça çıkmadığı için Şentepe köyü hükmen 3-0 galip geldi. Günün son karşılaşması ise Sessizdere ile Papatya köyleri arasında oynandı. Karşılıklı atılan gollerle maç 7-7 berabere sonuçlandı.

Sessizder köyünün gollerini Yaşar (4), Özcan, Hakan, Celal attı.

Papatya Köyünün gollerini ise Rıfat (4), Hasan (2) ve Fuat kaydetti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum