1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TOKİ'de dersler koridorlara taşındı!
Pazar TOKİ'de dersler koridorlara taşındı!

Pazar TOKİ'de dersler koridorlara taşındı!

TOKİ İlkokulu-Ortaokulunda öğreten koridorların açılışı yapıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu tarafından ‘Okul İyileştirme Programları’ kapsamında ‘öğreten koridorlar’ ve ‘dersler sokakta’ adlı çalışmalar, düzenlenen törenle açıldı.

toki1-003.jpg

Çalışmaların açılışına Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Şube Müdürü Berk Eren, kurum amirleri ile AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, MHP İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik ve çok sayıda davetli de katıldı.

toki6-001.jpg

Açılışta davetlilere açıklamalarda bulunan okul müdürü Mustafa Duran, derste öğrenilmesi gereken kazanımlar ve bilgilerin koridor ortamına taşınarak ders başarısının arttırılmasını hedeflediklerini ifade ederek, “Görsel zekâyı kullanarak yaşantı haline getirilmesini amaçladık. Bu bağlamda, böylesi güzel ve renkli sokakların oluşturulmasında emeği geçen başta okul öğretmenleri olmak üzere tüm paydaşlarımıza, velilerimize, bizlere destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Rize Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş’ın kodlama ve DYNET ile ilgili çalışmalarını okul olarak aktif hale getirmek için sınıflar da özel olarak tasarlandı ve öğrencilerimizin hizmetlerine sunuldu. İlerleyen zamanlarda bu sınıflarda yetişen minik öğrencilerimizin birer yazılımcı olması amaçlanıyor.” dedi.

toki5-001.jpg

Daha sonra açılışı yapılan koridorlar tüm davetliler tarafından gezildi. 

toki3-001.jpg

Görüşlerini dile getiren ziyaretçiler böylesi projelerin öğrencilerin konuları öğrenmesinde çok faydalı olduğunu belirterek emeği geçenleri tebrik ettiler.

toki2-001.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazar TOKİ'de dersler koridorlara taşındı! paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum