1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA 2 AYRI YERDE YANGIN
PAZAR'DA 2 AYRI YERDE YANGIN

PAZAR'DA 2 AYRI YERDE YANGIN

Pazar Topluca (Mesemit) Köyü ve Güzelyalı Mahallesinde çıkan yangınlar Pazar Belediyesi ve Kaçkar Birlik İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53
Rize’nin Pazar ilçesinde çalılık alanlarda meydana gelen yangınlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

yangin2-006.jpg

İlk yangın ihbarı Pazar Topluca (Mesemit) Köyünden geldi.

Yaklaşık 3 dönüm çalılık arazide çıkan yangın Pazar belediyesi İtfaiye ekibinin anında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

yangin6-003.jpg

Topluca Köyü Muhtarı D. Ali Kütükbaş, “Köyümüzdeki çalılık alanda meydana gelen yangın, Pazar belediyemizin itfaiye ekibi tarafından büyümeden söndürüldü. Çalılık alanda meydana gelen yangında fazla bir zarar ziyan yoktur.” dedi.

yangin5-003.jpg

Muhtar Kütükbaş bahar ile birlikte sıcaklıkların yükseldiğini ve özellikle diken ve moloz yakma işlerinin olabileceğine de dikkat çekerek, “Vatandaşlarımız dikkatli olsun. Geçtiğimiz Cuma günü camide hutbelerde de anons edildi. Yangın işine dikkat etmemiz lazım. Ufak bir kıvılcım büyük zararlara sebebiyet verebilir. Tüm muhtarlarımız ve ilgililerin bu konuda vatandaşlarımızı uyarmaları gerekiyor.” diye konuştu.

yangin4-005.jpg

Pazar’da diğer yangın ise Güzelyalı Mahallesi Akınlar mevkiinde meydana geldi.

yangin1-005.jpg

Çalılık alanda başlayan ve rüzgârın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına müdahale eden Pazar Belediyesi İtfaiye ekibi, kısa sürede alevleri söndürerek yangını büyümeden kontrol atına aldı.

yangin3-005.jpg

galeri.gif

video1.png


PAZAR'DA 2 AYRI YERDE YANGIN paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum