1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da AK Parti kurucuları kahvaltıda buluştu
Pazar'da AK Parti kurucuları kahvaltıda buluştu

Pazar'da AK Parti kurucuları kahvaltıda buluştu

Pazar'da AK Parti Kurucularının da katıldığı kahvaltılı toplantıda, parti kurmayları bir araya geldi...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce ve yönetim kurulu üyeleri ile kuruluşundan bu yana teşkilatta başkanlık yapan ve yönetim kademelerinde görev alan isimler katıldı.

İlçe Başkanı İnce, toplantının açılışında yaptığı konuşmada “Bugün burada toplanmamızın maksadı AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış bütün yönetici arkadaşlarımız ile beraber bir araya gelip istişarede bulunmak amaçlıdır. Görevde olduğumuz 2 yıllık zaman sürecinde çeşitli tarihlerde bu toplantıları yapıyoruz. Milletvekillerimiz ve il başkanımız da burada olacaktı. İl başkanımızın yoğun programı ve vekillerimizin de Ankara’da acil görevleri çıkması nedeniyle toplantımıza iştirak edemediler. Kuruluşundan bu yana görev alan ilçe başkanı ve yönetim kademesinde bulunan arkadaşlarımız ile neleri yapmamız gerektiğini konuşacağız. Bizim de eksiklerimiz varsa onları da dinleyerek düzeltmeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sıkıntılar varsa aramızda çözmemiz gerekir. Konuşmak isteyenler birlikte olduğumuzda söylemelidirler. Farklı düşüncesi olanlar da bulunabilir. Hepsine saygı duyarız. Ama bu partimize zarar verecek konuma gelmemelidir. Burada istişaremizi yapar, doğruyu buluruz.” dedi.

ak9-001.jpg

Karşılıklı fikir ve önerilerin dile getirildiği toplantı katılımcıların kısa konuşmaları ile devam etti.

akpart1-013.jpg

Toplantı sonunda ise katılımcılar toplu fotoğraf çekildi.

ak8-001.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazar'da AK Parti kurucuları kahvaltıda buluştu paylaşan: pazar53

ak7-002.jpg

ak6-002.jpg

ak5-002.jpg

ak4-002.jpg

ak3-003.jpg

ak2-002.jpg

galeri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum