1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Bal, güven tazeledi
Pazar'da Bal, güven tazeledi

Pazar'da Bal, güven tazeledi

AK Parti Pazar Kadın Kolları Teşkilatının tek liste halinde gerçekleştirilen 5. Olağan Kongrede mevcut başkan Gönül Bal, güven tazeledi.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İl Başkan Vekili Adem Yıldız, Genel Merkez MKYK Üyesi Nuran Alim, Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, İl Genel Meclis Üyeleri Leyla Veyisoğlu ve Rasim Çorbacı, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ile delegeler ve davetliler katıldı.

bal1-005.jpg

Kongrede mevcut başkan Gönül Bal, 420 delegeden katılan 330’unun oyunu alarak yeniden bu göreve seçildi.

nurettinince-005.jpg

Kongrede konuşan AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, “AK Parti Pazar Kadın Kolları Başkanlığını başarıyla yürüten ve yeniden güven tazeleyen değerli başkanımız Gönül Bal ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

kong10-001.jpg

AK Parti Pazar Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal, yaptığı konuşmada, “Tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek millet, misyonuyla çıktığımız bu kutlu yolda dava arkadaşlarım ile birlikte durmaksızın yorulmaksızın çalışmayı kendimize amaç edindik. Unutmayalım ki bizler, dünyanın en büyük kadın kuruluşlarından biri olan AK Parti Kadın kollarının bir üyesiyiz. Ben bu teşkilatın 4 milyonu bulan üyesinden biri olmaktan şahsen gurur duyuyorum. Partimizin kurulduğu ilk günden beri olduğu gibi, sorumluluğu çok fazla olan ve bize verilen bu ağır yükü layıkıyla yapabilmek için ben ve kadın kolundaki arkadaşlarım ki ben onlara “AK Gönüllülerim” diyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak her zorluğa, kötülüğe yıpratma girişimlerine rağmen çalışmaya devam ettik, bundan sonrada yeni ve eski yol arkadaşlarımla yine hep beraber devam edeceğiz inşallah. Reisimizin dediği gibi milletin efendisi değil, milletin hizmetkârı olacağız. 2019 yılında AK Parti Bayrağını en yüksek noktalarda dalgalandıracağız. Başta kadın kollarım olmak üzere, bugüne kadar görev yaptığımız, eski ve yeni Başkanlar, ana kademe, gençlik kolları köy ve mahalle yönetimleri teşkilatımızın her kademesinde görev yapan herkese teşekkür ederim. Ayrıca: bu davada her daim bizim yanımızda olan desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen ve ebediyete intikal eden çok değerli Fuat Öztürk abimizi hiç bir zaman unutmayacağız, mekânın cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

kong4-002.jpg

Yapılan diğer konuşmaların ardından yapılan seçimlerde yeniden başkan seçilen Gönül Bal'ın AK Parti Pazar Kadın Kolları Yönetim Kurulu, şu şekilde oluştu:

liste-004.jpg

kong9-001.jpg

semayagcitekin.jpg

ahmetbasa-004.jpg

ademyildiz-001.jpg

nuranalim.jpg

kong5-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum