1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'DA GİTAR VE KEMAN KONSERİ
PAZAR'DA GİTAR VE KEMAN KONSERİ

PAZAR'DA GİTAR VE KEMAN KONSERİ

Pazar Halk Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği keman ve gitar kursunu başarıyla tamamlayan minik kursiyerler, final konseriyle sertifikalarını aldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Halk Eğitim müdürlüğü tarafından 2 ay önce 40 öğrencinin katılımıyla başlayan keman ve gitar kurslarının finali, muhteşem bir konserle gerçekleşti.

konser4.jpg

Pazar Halk Eğitim Müdürlüğü’nün yaz kursu programı kapsamında 24 Haziran’da başlayan keman ve gitar kursları sona ererken, minik kursiyerler muhteşem bir final konseriyle Pazarlılar’ın karşısına çıktı.

konser5.jpg

Keman Usta Öğreticisi Efecan Çakıroğlu ve Gitar Usta Öğreticisi Sevgi Ülkü Sofuoğlu’nun gözetiminde gerçekleştirilen konser programında, kursu başarıyla tamamlayan gitar ve keman öğrencileri sahne aldı.

konser3.jpg

RTEÜ Pazar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen final konserine Pazar Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Halk Eğitim Müdür Vekili Celil Çakıroğlu ile öğrenci velileri ve sanatsever vatandaşlar katıldı.

celilcakiroglu.jpg

Kısa bir konuşma yapan İlçe Halk Eğitim Müdür Vekili Celil Çakıroğlu, 2 ay boyunca yaz döneminde tatillerinden fedakârlık ederek kursa katılan öğrencileri tebrik ederek, “Başarıyla kursu tamamlayan ve bugün burada bizlerin karşısına birer usta sanatçı edasıyla çıkan minik yavrularımızı tebrik ediyor, bu mutlu günlerinde minik sanatçılarımızı izlemeye gelen tüm sanatseverlere de teşekkür ediyorum” dedi.

kons1.20140830002805.jpg

Minik kursiyer öğrencilerin sunduğu konser programı ilgiyle izlendi.

konser2.jpg

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum