1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Minibüsçüler şampiyon
Pazar'da Minibüsçüler şampiyon

Pazar'da Minibüsçüler şampiyon

Pazar'da esnaflar arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasında 24 Nolu Minibüsçüler kooperatifi finalde 6-4 kazanarak şampiyon oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da düzenlenen spor şenliklerine Esnaflar da katıldı.
Aktürk İletişim’in düzenlediği Halı saha yaz futbol Turnuvasının finalinde Pazar 24 Nolu Minibüsçüler kooperatifi şampiyon oldu.
10 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın finali bu akşam Pazar Fair Play halı sahasında 24 Nolu Minibüsçüler kooperatifi ile Volkan Pastanesi arasında oynandı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı 6 – 4 kazanan 24 Nolu Minibüsçüler kooperatifi turnuvanın şampiyonu oldu.

Pazar 24 Nolu Minibüsçüler kooperatifi Başkanı İbrahim Benkli, şampiyonluk sevincini futbol takımı oyuncuları ve beraberindeki arkadaşlarıyla paylaştı. Centilmenliğin ön plana çıktığı maçta takım oyuncuları, maç sonunda birbirlerini tebrik ederek, örnek bir davranış sergilediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum