1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da şoför esnafından eğitimcilere ziyaret
Pazar'da şoför esnafından eğitimcilere ziyaret

Pazar'da şoför esnafından eğitimcilere ziyaret

Pazar'da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığındaki STK'larda bulunan şoför esnafı başkanları, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağlı kurumlarda eğitimcilere bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

A+A-

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel; 24 Nolu Minibüsçüler kooperatif Başkanı İbrahim Bengli, 57 Nolu Minibüsçüler kooperatif Başkanı Ahmet Dilber, 55 Nolu Minibüsçüler kooperatif Başkanı Mehmet Ali Ergin, 67 Nolu Minibüsçüler kooperatif Başkanı Tuğba Ataaşık, Ayder Minibüsçüler kooperatif Başkanı Sezai Yağcı, Hemşin Minibüsçüler kooperatif Başkanı Celal İleri ile birlikte; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü, Hemşin Milli Eğitim Müdürlüğü, Çamlıhemşin Milli Eğitim Müdürlüğü, A . Mesut Yılmaz İÖO, Ahmet Tahta Kılıç İÖO, Haberal İÖO Aktepe İÖO, Hamidiye İÖO, Veysel Vardal İÖO, Hüseyin Sarıoğlu İÖO, Fuat Ergenç İÖO, Vali Erdal İÖO, TOKİ İÖO, Atatürk Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, İmam-Hatip Ortaokulu, 10 Mart Mesleki Teknik Lisesi, Pazar İmam Hatip Lisesi, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi, Kız Kulesi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Pazar Fen Lisesi, Pazar Anadolu Lisesi, Kaçkar Özel Sağlık Koleji, Çözüm Koleji ve Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ettiklerini söyledi.

sof5.jpg

“24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Pazar ilçesinde bulunan bütün okullardaki öğretmenlerimize ve Rize İlimizde bulunan bütün Milli Eğitim Müdürlüklerine bir dizi ziyaretlerimiz oldu.” diyen Başkan Yüksel, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Öğretmenler yeni nesil Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ Sözüyle hareket ederek yeni nesil öğrenciler yetiştiren bütün öğretmenlerimize saygılarımızı ve şükranlarımızı sunarız. Biz şoför esnafı olarak böyle değerli ve önemli bir işi yapmaktan gurur duyuyoruz ve öğrencilerimizi bize ilerde ışık tutacak olan fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz olduğu sürece hep baki kalacaktır. Öğretmenler bir kandile benzer kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Öğretmenlerimize kutsal görevlerinde az da olsa moral verebildik ise ne mutlu bize.” açıklamasında bulundu. 

sof4.jpg

sof3.jpg

sof2.jpg

sof1.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum