1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZAR'DA TARAFTARLAR PAZAR SPOR DERNEĞİ'Nİ KURDU
PAZAR'DA TARAFTARLAR PAZAR SPOR DERNEĞİ'Nİ KURDU

PAZAR'DA TARAFTARLAR PAZAR SPOR DERNEĞİ'Nİ KURDU

Pazar'da sporseverler, Pazar Spor Taraftarları Kulübü (PASTK-DER) adıyla dernek kurdular.

A+A-

Pazarlı taraftarlar Pazar'da spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla dernek çatısı altında birleştiler.

Pazarspor Taraftarları Kulübü Derneği Kurucu Başkan ve Üyeleri Pazar’da toplantıda bir araya geldiler.


 

SOSYAL SPOR DERNEĞİ
Pazarspor Taraftarları Kulübü Derneği Başkanı Savaş Büyükterzi yaptığı açıklamada, “Derneğimizi kurmamızdaki amacımız, sporseverleri bir çatı altında toplamak ve bunların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, Pazarspor sevgisini yaymak, üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurmak, arkadaşlık sevgisini sağlamak ve Pazar Spor Kulübünün gelişmesi için her türlü maddi ve manevi desteği sağlamaktır. Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımızla birlikte ilkelerimiz, kurallarımız ve önceliklerimiz var. İlk hedefimiz öncelikle sosyal bir spor derneği olmak. Zaman içerisinde bu sosyal projelerimizi de sizlerle paylaşacağız. Derneğimizin kapıları tüm üyelerimize açık olacak. Geleneksel hale getirmek istediğimiz ve derneğimizin gurur duyacağı etkinliklere, kampanyalara da destek vermek istiyoruz. Pazarspor adının sosyal etkinliklerle birlikte anılması bize gurur verecektir” diye konuştu.




Pazarspor Taraftarları Kulübü Derneği Başkanları'ndan Muhammet Yıldız da yaptığı açıklamada, “İşimiz sadece futbol ve taraftarlık değil; sosyal anlamda proje ve çalışmalar yapmaktır. Bunun için bu derneği kurduk. Hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Dernek yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Savaş Büyükterzi, Muhammet Yıldız, Murat Kiraz Barış Hasanoğlu, Sayim Gündoğdu, Emre Karakullukçu ve Emre Görmüş.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum