1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı genç sporculara Belediye'den destek
Pazarlı genç sporculara Belediye'den destek

Pazarlı genç sporculara Belediye'den destek

3-6 Eylül tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Vücut Geliştirme(Fitness) Milli Takım Dünya Şampiyonası seçmelerinde Rize’yi temsil edecek olan Pazarlı 2 genç sporcuya Pazar Belediyesi sponsor oldu.

A+A-

Rize Pazarlı genç sporcular Serdar Tonyalı ve Yılmaz Görmüş, 3-6 Eylül tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Vücut Geliştirme(Fitness) Milli Takım Dünya Şampiyonası seçmelerinde Pazar’ı temsil edecekler.

Türkiye’nin tüm bölgesinden sporcuların katılacağı seçmelere Pazar’dan katılan Serdar Tonyalı ve Yılmaz Görmüş Pazar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.

Genç sporcu Serdar Tonyalı, 4 yıldır bu sporu yaptığını söyleyerek, “Nisan 2015’te Antalya’da yapılan Milli Takım seçmelerine katıldım; 5. oldum. Şimdi ise Mersin’de yapılacak olan yarışmalarda Pazar İlçesini en iyi şekilde temsil ederek ilk üçe girmeye çalışacağım.  Bize bu süreçte katkıda bulunan Pazar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Basa ve Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak'a da destek ve ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi.

Yılmaz Görmüş ise 2,5 yıl önce başladığı bu sporu geliştirmek istediğini ifade ederek, “İlk kez böyle önemli bir yarışmaya katılacağım. Pazar ilçesini arkadaşım ile birlikte temsil ederek, ilk 3’e girip Türkiye Milli Takımına seçilmeyi ve Dünya Şampiyonalarına katılmayı hedefliyoruz. Bu yarışmada bize sponsorluk yapan Pazar Belediyesi ve özellikle Belediye Başkanımız Ahmet Basa ile Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum