1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı minibüsçüler sorunlarına neşter vurdu
Pazarlı minibüsçüler sorunlarına neşter vurdu

Pazarlı minibüsçüler sorunlarına neşter vurdu

Pazar 24 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri, düzenlenen rutin üye toplantısında bir araya gelip sorunları masaya yatırdı.

A+A-

Pazar 24 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli, minibüsçü esnafı olarak bugün gerçekleştirdikleri üye toplantısında bazı konulara neşter vurduklarını ifade ederek, “Pazar Minibüsçüler Kooperatifi olarak 2 hafta önceki mali genel kurulumuzun ardından bugün üyelerimizin katılımlarıyla, rutin genel üye toplantımızda bir araya geldik. Son dönemlerde meydana gelen aksaklıkları üyelerimizle birlikte masaya yatırdık. Bu eksiklerin ivedilikle giderilmesi noktasında müzakerelerde bulunduk. Halkımızın, belirli yerlerden yolcu alınmaması yönündeki şikâyetleri, araçların dolu gelmesi sıkıntılarını gündemimize aldık. Pazartesi gününden itibaren ivedi bir şekilde sorunları çözme noktasında harekete geçeceğiz. Toplantımızın ardından da geleneksel iftar yemeğimizi tertipledik. Dertleştik hasbıhal olduk. Sıkıntılarımızı birebir konuştuk. Halkımıza daha yakın olup disiplinli bir şekilde hizmet vereceğiz. Halkımızın şikâyetlerini vakit geçirmeden gidereceğiz. Bu konuda söz veriyoruz. Daha iyi işler yapacağımıza kanaat getirmekteyiz.” dedi. 

mnbs8.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazarlı minibüsçüler sorunlarına neşter vurdu paylaşan: pazar53

mnbs9.jpg

mnbs7.jpg

galeri.gif

mnbs6.jpg

mnbs5.jpg

galeri.gif

mnbs4.jpg

mnbs3-001.jpg

galeri.gif

mnbs2-001.jpg

mnbs1-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
35 Yorum