1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR ARA TRANSFERE 2 İMZA İLE BAŞLADI
PAZARSPOR ARA TRANSFERE 2 İMZA İLE BAŞLADI

PAZARSPOR ARA TRANSFERE 2 İMZA İLE BAŞLADI

Pazarspor ara transferde eski oyuncusu Devrimcan ve Tarsus İdmanyurdu’ndan Hakan Sayar ile 1,5 yıllığına imza attı.

A+A-

İlk yarıyı ligin son sırasında tamamlayarak büyük hayal kırıklığına neden olan Pazarspor, 6 oyuncu ile yollarını ayırmıştı. 

Yeniden kadro kurmaya başlayan Pazarspor ara transferde ilk imzaları attırdı...

hakansayar.jpg

Zeytinburnu, Beylerbeyi, Sivas BLD, Silivrispor, Kartalspor, Alpedo Kahramanmaraş ve Tarsus İdmanyurdu takımlarının formasını giyen tecrübeli oyuncu Hakan Sayar Orta sahada görev yapıyor. Hakan 2. Lig’de 93, 3. Lig’de ise 108 müsabakada forma giydi. Hakan, İstanbul’da attığı imzanın ardından Antalya kampına katıldı.

devrimcan.jpg

Sezon başında Cizrespor’a transfer olan Devrimcan Beyaz ise yeniden yuvaya dönüş yaparak kampa katılıp takımla çalışmalara başladı.

Futbol takımı idari direktörü Hasan Balta, 5 Ocak itibarı ile 2 oyuncuya resmi imza attırdıklarını söyleyerek, “Devrimcan Beyaz ve Hakan Sayar ile kadromuzu güçlendirdik. Hakan Tarsus İdmanyurdu’ndan 1.5 yıllık sözleşme ile takımımıza geldi. Orta sahada savunmacı ön libero olarak oynuyor. Önemli bir transfer ve takımımızın bu bölgedeki eksiğini giderecektir. Devrimcan sol bek ve stoper oynama özellikli bir oyuncu ve yuvaya geri döndü. Devrimcan da çok önemli bir transfer ve çok önemli katkılarda bulunacaktır.  Her ikisinin de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kaliteli takviyelerimiz devam edecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum