1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor evinde Hatay'a boyun eğdi
Pazarspor evinde Hatay'a boyun eğdi

Pazarspor evinde Hatay'a boyun eğdi

Pazarspor 2. yarının 3. maçında da mağlup oldu. Evinde Hatay'ı ağırlayan Mavi beyazlılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
2. devreye kötü başlangıç yapan Pazarspor, üst üste 3'üncü maçını da kaybederek kötü gidişe fren koyamadı.

Evinde İnegöl mağlubiyetiyle 2. devreye başlayan Pazarspor geçen hafta Sarıyer deplasmanında da mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

Bugün evinde Hatayspor'u konuk eden Mavi Beyazlı ekip ilk yarısı 0-0 biten maçın 2. yarısında yediği gole cevap veremeyerek sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve üst üste 3’üncü mağlubiyetini aldı.

Pazarspor'da 3 maçın 2’sinin içerde kaybedilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Pazarspor önümüzdeki maçı hafta sonu Altay deplasmanında oynayacak.

pazarspor_hatay.jpg

Stat: Pazar Şehir
Hakemler: Ömer Murat Ülger, Fatih Çeltikçi, Serdar Soydan
Pazarspor: Onur, Hasan, Uğur, Burhan, Ramazan, Taner, Mülayim, Serkan (59' Cabir), Aykut, Nuh (46' Ali), Ahmet (66' Tuğay)
Hatayspor: Polat, Doğan, Halil (80’ Emrah), Selahattin, Murat, Ömer (90’ Özgür), Semavi (56' Emin), Emre, Serkan, Halil, Murat
Gol: 61' Murat (Hatayspor)
Kırmızı kart: 68' Ramazan (Pazarspor)

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken hger iki takım da gol yollarında muvaffak olamayınca soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

61. dakikada kullanılan serbest atışta Murat, konuk ekibin golünü kaydetti ve maçın kalan dakikalarında Pazarspor'un çabası yeterli olmayınca Hatayspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

galeri.gif

HASAN ÇELİK: "BU BÖYLE GİTMEZ. PAZARSPOR DÜZELECEKTİR"

Pazarspor Teknik Direktörü Hasan Çelik maçın ardından yaptığı açıklamada, sezonun 2. yarısına kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibimiz bu ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi ama bunlar bahane değil. Bizim daha iyi olmamız lazım. Rakip, oyunu kendi sahasında kabul ederek kontra ataklar ile gelmeye çalıştı. Duran topta çok acemice bir gol yedik. 10 kişi kaldık 25 dakika 10 kişi oynadık. 10 kişi oynamamız da takımın dengelerini bozdu. Bu böyle gitmez. Pazarspor düzelecektir. Yine söylüyorum biz iyi bir takımız, alacağımız bir galibiyet ile ilk yarı yakaladığımız seriyi tekrardan yakalayacağız. Buraya gelen taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Bu takımı buraya getiren bu çocuklardı. Bundan sonra da bu çocuklar götürecekler. Pazarspor inşallah ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaktır” dedi.

video1.png

Çelik, kadronun yeterli olup olmadığı yönünde sorulan soruya ise, ”Kadromuz şekillendi. Kadromuzu kurduk. İkinci yarıya başladığımızda sakatlıklar, cezalılarımız oluyor. Bunların yerine de alternatiflerimizi aldık. Bundan sonra bizim bahanemiz yok. Çıkacağız en iyi şekilde maçlarımızı oynayacağız. 25 puanı alan bu takımdı, bundan sonrasında alınacak puanları da alacak bu takımdır. Bu ligde kalıcı bir takım olmak istiyoruz. Zaten kalıcıyız. Bizim küme düşme gibi bir sıkıntımız yok. Sadece kendi içimizde almış olduğumuz hedef doğrultusunda, almış olduğumuz 25 puan ile ilk beşin içersinde yer almaktı. O anlamda maç kaybettiğimiz için üzgünüz. Tabii ki biz yenemiyorsan yenilmeyeceksin felsefesini kafamıza koyduk, ama duran toptan yediğimiz acemice bir gol mağlup duruma düşürdü. Dediğim gibi bundan sonraki haftalar çok daha farklı olacaktır. Takım yavaş yavaş rayına oturacaktır ve galibiyetler serisi gelecektir” diye konuştu.

cetv20.png

galeri.gif

9l9a5643.jpg

9l9a5699.jpg

9l9a5732.jpg

galeri.gif

9l9a5733.jpg

9l9a5746.jpg

9l9a5747.jpg

galeri.gif

9l9a5754.jpg

9l9a5757.jpg

9l9a5758.jpg

galeri.gif

9l9a5784.jpg

9l9a5796.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum