1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR SEZONU AÇIYOR
PAZARSPOR SEZONU AÇIYOR

PAZARSPOR SEZONU AÇIYOR

Yeni sezonda Oktay Çevik ile devam kararı alan Pazarspor, 20 Temmuz Pazartesi günü sezon hazırlıklarına başlayacak. İşte kamp programı:

A+A-

Bu sezon 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele verecek olan Pazarspor 20 Temmuz Pazartesi günü sezon hazırlıklarına başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi gününden itibaren kendi tesislerinde başlayacak olan Mavi Beyazlı ekip ilk etap kampını Pazar’da gerçekleştirdikten sonra ikinci etap kampı için Erzurum’a gidecek.

Pazarspor Erzurum’daki kampın ardından yeniden Pazar’a dönüp lig öncesi son rötuşları burada tamamlayacak.

Pazartesi günü saat 16.00’da Pazarspor tesislerinde toplanacak olan futbol takımı, yeni sezonun startını verecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, ”Transfer çalışmalarımıza ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Hedefimiz ilk etap kampı boyunca transferin çoğunluğunu halletmek. Pazarspor’un sıkıntısız bir sezon geçirmesi için sıkı çalışıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

gruplar.png

Spor Toto 2. Lig'de birinci devre 6 Eylül 2015'te başlayıp 20 Aralık'ta sona erecek. İkinci devre ise 17 Ocak 2016'da başlayacak ve 30 Nisan'da sona erecek. 2015–2016 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstürü, 21 Temmuz 2015 Salı günü çekilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum