1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’da imzalara devam
Pazarspor’da imzalara devam

Pazarspor’da imzalara devam

Pazarspor iç transferde Ali Erteki ile mukavele yenilerken dış transferde de Boluspor’dan kaleci Hakan Acar’ı transfer etti.

A+A-

Pazarspor’da iç ve dış transfer atağı devam ediyor. Dün iç transferde Mikail, dış transferde de Pendikspor’dan Özgür’e imza attıran Mavi Beyazlılarda bugün 2 imza daha vardı.
Mavi Beyazlı takımın Eş Başkanı Neşet Çakır’ın Ankara’daki ofisinde bugün iç transferde Ali Ertekin ile mukavele yenilenirken dış transferde de Boluspor’dan kaleci Hakan Acar’a anlaşma imzalatıldı.

İki oyuncuya da aynı anda imza attıran Pazarspor Eş Başkanı Neşet Çakır, “Bu sezon iyi bir ekip kurup geçen yıl 1 puanla kaybettiğimiz yükselme gurubuna çıkmak için mücadele vereceğiz. İç transferde dün Mikail ile başlayan imzalara bugün Ali ile devam ettik. Dış transferde de görüşmelerimizi sürdürdüğümüz oyunculardan Boluspor’un kalecisi Hakan Acar’a imzayı attırdık. Dün de Pendikspor’dan Özgür imza atmıştı. Görüşmeler devam ediyor. İç ve dış transfer çalışmalarını 5 Temmuz’a kadar devam ettirip 20 Temmuzda başlayacak kampa kadar da eksiklerimizi tamamlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız