1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA ANKARAGÜCÜ HEYECANI
PAZARSPOR'DA ANKARAGÜCÜ HEYECANI

PAZARSPOR'DA ANKARAGÜCÜ HEYECANI

Pazar günü Ankaragücü'nü evinde ağırlayacak olan Pazarspor'da hazırlıklar sürüyor. Ankaragücü Pazar'a 500 taraftarla geliyor.

A+A-

Hafta sonu sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Pazarspor’da Başkan Hüseyin Yangın taraftara çağrı yaptı. Başkan Hüseyin Yangın yaptığı açıklamada, “16 Mart Pazar günü saat 13.30’da İlçe Stadında Pazarspor ile Ankaragücü arasında oynayacağımız müsabakanın çok zor geçeceğini biliyoruz. Son haftalarda yükseliş grafiği yaşayan takımımızın, bu önemli müsabakada ortaya koyacağı performansa katkı için taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Ankaragücü taraftarlarının oldukça kalabalık bir taraftar topluluğu ile Pazar’a geleceğini söyleyen Yangın, “Ankaragücü taraftarının yoğun ilgi göstereceği bu müsabakada tüm taraftarlarımızı ve halkımızı, civar il ve ilçelerdeki sporseverleri aramızda görmek istiyoruz. 2. Lig’de kalıcı olduğumuzu göstermek ve takımımıza destek olmak için Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan müsabakada tribünlerimizi doldurmanızı bekliyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum