1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE AK PARTİ'DE BÜYÜK BULUŞMA
RİZE AK PARTİ'DE BÜYÜK BULUŞMA

RİZE AK PARTİ'DE BÜYÜK BULUŞMA

Ak Parti Rize teşkilatı kuruluşundan bugüne kadar görev alan bütün yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelip birlik mesajı verdi.

A+A-

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde birlik beraberlik mesajları veren Ak Parti Rize teşkilatı kuruluşundan bugüne kadar görev alan bütün yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

akpart2.20150423164158.jpg

Rize Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı,  Ak Parti Rize Milletvekili ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve önceki dönemlerdeki il yönetim kurulu üyeleri katıldı. İl dışında olması münasebetiyle Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer toplantıya katılamadı.
Genel seçimler öncesinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda seçim çalışmaları istişare edildi.

akopart1.jpg

TECRÜBE VE BİLGİ PAYLAŞIMI
Muhammed Avcı toplantının açılış konuşmasında, “Bu süreç içerisindeki en büyük arzumuz bütün Ak Parti potansiyelini en güçlü şekilde sahaya yansıtmaktır. Çok kritik bir eşikten geçiyoruz. Daha önce partimizde yöneticilik yapmış arkadaşlarımızın tecrübelerinden istifade edebilmek gayesiyle, hem de onların fikirlerini ve görüşlerini alabilmek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. İnşallah seçimden sonra bu toplantıları çok daha müessis hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.
SEÇİMLERE TEK YÜREK OLARAK GİRİLİYOR
Osman Aşkın Bak konuşmasında, “Süreç güçlü ve birlikte olmayı gerektiriyor. Birlikte birçok şeyi başardık bundan sonra da başaracağız. Bu süreçte de değerli il başkanımıza teşekkür ediyoruz. 7 Haziran seçimleri sürecini birlikte ve tek yürek olarak aşacağız. Milletimizin iradesini tekrar Türkiye Büyük Millet Meclisine yansıtacağız” ifadelerine yer verdi.
DAVA ŞUURUYLA HAREKET EDİLİYOR
Hikmet Ayar, “Kuruluştan bu güne Rize’de Ak Parti buralara geldiyse her birinizin bunda büyük katkısı vardır. Bir siyasi partiden ziyade dava şuuruyla bakmanın bir neticesidir. Hiçbir partide eskiden yöneticilik yapmış kişileri sonradan bu şekilde davet ettiklerini hatırlamıyoruz. Birlik beraberlik olmadan başarı gelmiyor. Rize’ye daha iyi hizmetler gelmesi için elbirliğiyle kime nerede ne iş düşüyorsa birlikte çalışmaya edeceğiz” dedi.
BÜYÜK EMEKLERLE BU GÜNLERE GELİNDİ
Hasan Karal, yapmış olduğu konuşmada “Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde bizzat kendi ellerimizle, kendi alın terimizle beraber teessüs ettirdiğimiz partimizin daha da başarılı olabilmesi konusunda neler yapabiliriz onun görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu partide hepimiz kadar sizlerin de emeği vardır. Bu partiyi biz beraber kurduk. Hepimizin emek vererek ortaya çıkarmış olduğu bu partimiz çok güzel meyveler verdi, bu gün dünyanın en başarılı siyasi organizasyonlarından bir tanesi haline geldi” şeklinde konuştu.
AK PARTİ 2002 YILINDAN BU YANA BÜYÜK BAŞARILAR SAĞLADI
Hayati Yazıcı, “Ak Parti’yi birlikte kurduk, birlikte geliştirdik, birlikte Türkiye sathına geldik. Milletten yetki istedik iktidara taşıdık. 3 Kasım 2002’den bu yana Ak Parti tek başına Türkiye’yi yönetiyor. Ak Parti’nin Türkiye siyasi tarihinde çok özgün bir yeri vardır. 7 Haziran genel seçimlerine birbirimize kenetlenerek büyük bir coşkuyla girmek istiyoruz. O büyük başarıyı Türkiye’ye tekrar yaşatmak için bütün gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum