1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de çevre için dev yürüyüş
Rize'de çevre için dev yürüyüş

Rize'de çevre için dev yürüyüş

Rize'de, 'Belediye halk el ele' diyerek, temiz çevre için yürüdüler

A+A-

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, “Temiz çevre, temiz toplum, temiz şehir” vizyonunun ön plana çıkarılması için Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevre yürüyüşüne katıldı.

cevre9.jpg

Çevre sorunlarının çözümüne rehber olması amacıyla düzenlenen yürüyüş Cumhuriyet  Meydanından başlayıp Atatürk Caddesi istikametinden Sahil Park Belediye Sosyal Tesislerinde sona erdi.

cevre8.jpg

“DİNİMİZ VE KÜLTÜRÜMÜZDE TEMİZLİK ÖNEMLİ”

Burada katılımcılara bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, “Rize Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak, Rize’deki çevresel faktörlere ve değerlere olan hassasiyetimizi  göstermek açısından bu faaliyeti gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Çevre  çalışmalarımız kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’müzle  birlikte Çevre Eylem Planı’na start verdik. Hem dinimizde hem de  kültürümüzde temizliğe önem verilmektedir. Çevremizi ve toplumumuzu daha  duyarlı hale getirmek ve farkındalık oluşturmak için bu tür faaliyetlerde bulunuyoruz ve aynı şekilde etkinliklere devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olan bu topraklarda bizlere bu noktada daha  da büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu manada Rize olarak örnek bir kent  olma noktasındayız” dedi.

cevre7.jpg

Çevre bilinci ve duyarlılığının ön plana çıkarıldığı yürüyüşe, Belediye  Başkanı Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, Rize Çevre  Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği  Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, belediye meclis üyeleri, başkan  yardımcıları, Tema Vakfı temsilcileri, Rize Kadınlar Derneği (RİKADER) ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

cevre6.jpg

cevre5.jpg

cevre4.jpg

cevre3-001.jpg

cevre2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum