1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de içme sularıyla ilgili toplantı
Rize’de içme sularıyla ilgili toplantı

Rize’de içme sularıyla ilgili toplantı

Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında, Rize genelinde içme ve kullanım sularının genel durumu ile ilgili toplantı düzenlendi.

A+A-

Vali Çeber başkanlığında, Rize genelindeki içme ve kullanım sularının genel durumu, sorunları ve iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında Valilik Ayder Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirildi. 

valiceber-004.jpg

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunun Vali Çeber; “İlimiz su kaynakları yönünden çok zengin bir coğrafi yapıya sahip. Bu zenginliklerden yararlanarak halkımıza daha temiz su ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu toplantı sayesinde neleri, nasıl yaparsak istediklerimize daha verimli bir şekilde ulaşabiliriz; bunu görmüş olduk. Toplantıya katılım gösteren tüm mesai arkadaşlarıma yapmış oldukları katkı ve fikir alışverişinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

su1-006.jpg

Düzenlenen toplantıda Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Sağlık İl Müdürü Mustafa Tepe, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, ilçe kaymakamları ile ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum