1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de ilginç bir promosyon!
Rize'de ilginç bir promosyon!

Rize'de ilginç bir promosyon!

Son yılların en büyük durgunluğunu yaşayan piyasalarda esnaf satış yapmak için ilginç yöntemler geliştiriyor.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Son yılların en büyük durgunluğunu yaşayan piyasalarda esnaf satış yapmak için ilginç yöntemler geliştiriyor. Rize’de bir giyim mağazası 999 YTL alışveriş yapan herkese 675 YTL değerinde Bulaşık Makinesini promosyon olarak vermeye başladı.
Rize’de Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Kürşad Kağan Karali’ye ait giyim mağazası başlattığı ilginç kampanya ile ilgi odağı oldu.
 
Mağaza 999 YTL alış veriş yapan her müşterisine anında 675 YTL değerindeki bulaşık makinesini hediye ediyor. Daha önce de bir takım elbise alana iki günlük otomobil kiralama hediye eden mağazanın bu kampanyası ilk günden satışlarını artırdı. Mağaza sahibi Kürşad Kağan Karali, amaçlarının alış verişi cazip hale getirmek olduğunu belirterek “Mağazamızdan takım elbise, ayakkabı, kaban veya kemer gibi toplamda 999 YTL alış veriş yapan müşterilere piyasa değeri 675 YTL olan bulaşık makinesini hediye olarak veriyoruz. İlkemiz hiç uygulanmayan kampanyaları yapmak. Halkımız daha ilk günden büyük ilgi gösterdi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum