1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Mesut Yılmaz için hazırlık
Rize'de Mesut Yılmaz için hazırlık

Rize'de Mesut Yılmaz için hazırlık

Rize'den bağımsız aday olan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Pazartesi günü ile gelerek seçim startını vereceği belirtildi.

A+A-

Eski Başbakanlardan ve eski ANAP Genel Başkanı Ahmet Mesut Yılmaz’ın Rize’den bağımsız olarak Milletvekili aday olmasının ardından Pazar’da eski Anavatan Partililer Yılmaz için yoğun bir çalışma başlattılar. Pazar’da Yılmaz’ı sevenler parti gözetmeden bir araya geliyorlar. Hedeflerinin önce Mesut Yılmaz’ı TBMM’ne yollamak, ardından Yılmaz’ın aracılığı ile merkez sağı meclisin çatısı altında toplamak olduğunu ifade eden Anavatan Partisi eski Pazar İlçe Başkanı Birol Kılıç ve arkadaşları, Mesut Yılmaz’ın seçim bürosunda bir araya gelerek çalışmalara başladılar.

Mesut Yılmaz’ı meclise göndermek için gece günüz çalışacaklarını söyleyen Birol Kılıç, “Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun, Mesut Yılmaz hakkında vermiş olduğu beyanlardan dolayı partiden istifa etmiştik. Şimdi Yılmaz’ı meclise göndermek için hep birlikte el ele verdik. Seçim çalışmalarının bir program halinde götürülmesi için görev dağılımı yaptık. Tüm Rize’linin eski Başbakanlarına sahip çıkacağına inanıyoruz. Bu seçimlerde Mesut Yılmaz’ı sadece milletvekili değil daha sonra Cumhurbaşkanı da görmek istiyoruz. Sayın Yılmaz Pazartesi günü ilimize gelerek seçim çalışmalarına başlayacak. Hep birlikte Mesut Yılmaz’ın çalışmalarına destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum