1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de öğrenci boğuldu
Rize'de öğrenci boğuldu

Rize'de öğrenci boğuldu

Rize'de ailesinin izin vermemesine rağmen okuldan kaçarak denize giren 4 öğrenciden biri boğularak hayatını kaybetti.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize Pekmezli köyünde bulunan özel İlgi Lisesinde öğrenim gören Davut Öksüz(16), Rize Dedeman Oteli yanında serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
4 arkadaşı ile birlikte okuldan kaçarak denize gittikleri iddia edilen gençlerden Davut Öksüz’ün yüzme bilmediği ve denize girdikten bir süre sonra arkadaşlarının gözleri önünde boğulduğu ifade edildi.

Baba fenalaştı

Olayı duyan baba Mehmet Öksüz ise fenalaşarak Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Okuldan çıktıktan sonar Davut’un babasını arayarak yüzmeye gideceğini söylediği fakat babanın oğlunun yüzme bilmemesi nedeniyle izin vermediği öğrenildi.
Öğrenci arkadaşları hastaneye akın etti

Denizde boğularak hayatını kaybeden Davut Öksüz'ün okul arkadaşları ise acı olayı duyunca hastaneye akın ettiler.

Cenazeyi yakınları teslim aldı
Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından 16 yaşındaki öğrencinin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Cenaze Davut Öksüz'ün Kendirli'deki köyüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum