1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de polisten müzik ziyafeti
Rize'de polisten müzik ziyafeti

Rize'de polisten müzik ziyafeti

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı bando ve armoni mızıkasının Rize'de verdiği açık hava konseri renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

ÖZGÜR TEPE - Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Bando ve Armoni Mızıkası'nın Rize'de düzenlediği açık hava konseri renkli görüntülere sahne oldu.
Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Bando ve Armoni Mızıkası tarafından Rize'de açık hava konseri düzenlendi.




Bando ve Armoni Mızıkası ilk olarak, İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde toplanarak marşlar çalarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Bando daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara bir açık hava konseri düzenledi. Konser vatandaşların beğenisini aldı. Bir saat süren konsere vatandaşlar alkışları ile eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız